Order for 250 kr. and get free delivery in all of Denmark! We ship worldwide! 📦

Tre grunde til, at din kontorkaffe måske ikke smager så godt

oktober 17, 2022

Three reasons why your office coffee might taste not so good - Impact Roasters

Mange mennesker kommer ind ad vores døre og vil vide, hvordan de skal brygge deres kaffe, så den smager lige så godt som det, vi brygger i caféen. Nå, vi har nogle gode nyheder og nogle gode nyheder om det!

Den gode nyhed er, at vi hos Impact Roasters elsker at samarbejde med kontorer og arbejdspladser rundt om i København for at fylde dine kaffemaskiner med den bedste smag, højeste kvalitet og mest bæredygtige kaffe, der ikke vil sprænge banken. Vi taler dig igennem alle detaljerne og giver dig en introduktion til vores proces under en gratis smagningsbegivenhed, som vi gerne vil bringe til dig.

Den endnu bedre nyhed er, at vi elsker at hjælpe dig med at lære at brygge bedre kaffe og fejlfinde nogle af de problemer, du måske har, når du brygger kaffe derhjemme. Du kan altid være velkommen til at kigge forbi caféen, så vil vi guide dig gennem de spørgsmål, du måtte have, og dele så mange indsigter, som vi kan, med dig.

For at give dig et forspring med at finde ud af, hvorfor din kaffe kan smage bittert, er der tre elementer, der spiller en væsentlig medvirkende faktor. Den første er malingsstørrelsen, den anden er stegeniveauet, og den tredje er brygningsmetoden.

Ikke alene kan et af disse elementer være i modstrid med lækkert smagende kaffe, men de kan alle modarbejde hinanden for at skabe en kop kaffe, du ikke ønsker at drikke.

GRIND STØRRELSE

En pose kaffe fra os her hos Impact Roasters er fyldt med hele bønner, ikke malet kaffe. Årsagen til dette er todelt. For det første er holdbarheden for malet kaffe væsentligt kortere end for hele kaffebønne. Aromaterne og kuldioxiden, der er fanget i den ristede kaffe, frigives meget hurtigere og gør den dermed meget mindre tiltalende. Af denne grund vil vi, ligesom de fleste andre specialkaffebarer, altid anbefale dig at male din kaffe så tæt på det tidspunkt, du brygger den som muligt.

Har du ikke en kværn derhjemme, er du altid velkommen til at bede os om at slibe den for dig! Når du gør det, vil baristaen sandsynligvis spørge dig: "Hvordan brygger du din kaffe?" Disse spørgsmål giver os mulighed for at male kaffebønnerne på passende vis , så det endelige produkt af din kaffebrygning smager vidunderligt. Kaffe malet for fint til en brygningsmetode, der kræver en grovere maling, som Stempel eller French Press, giver kaffe, der har en "slammet" tekstur, når du drikker den, og en bitter smag som følge af overekstraktion af kaffen under brygning. Kaffe, der er malet for groft til en brygningsmetode, der kræver en finere maling, som filterkaffe eller med en Chemex, vil give en kaffe, der er bitter, underekstraheret og måske endda smager "svagt" som følge af, at den ikke har nok overfladeareal på grunden til at udvinde lækker kaffesmag fra.

STEGE NIVEAU

Her hos Impact Roasters tilbyder vi dig tre forskellige letforståelige stegeniveauer: lys stegning, medium stegning og mørk stegning. Brug af det forkerte ristningsniveau til at brygge din kaffe er den mest almindelige årsag til en svag bryg eller til at producere bitter og dårligt smagende kaffe. Let ristning er mest almindeligt anvendt til specialkaffebrygning, metoder som V60 , Chemex og Aeropress . Mellemristet kaffe er det, vi bruger bag baren til at producere lækker filterkaffe. Endelig er mørkristet kaffe det, vi altid anbefaler til espressobønner. Brug af en mørkristet kaffe til en brygmetode, der stemmer overens med, hvad du ville bruge en lysristning, har potentialet til at producere en meget stærk, bitter og overekstraheret kop kaffe. På den anden side kan det give en meget svag smag under ekstraheret kaffe, hvis du bruger en lysristet kaffe til det du skal bruge en mellem- eller mørkristet kaffe.

Vi har prøvet at bruge lysristet kaffe i vores filterkaffe, og mange af jer, vores loyale kunder, bemærkede forskellen og syntes, det var en for svag kop. Vi lyttede! Derfor serverer vi dig med mellemstegt i vores filtergryde!

Vi har standardanbefalinger, såsom "brug altid mørk ristet til espresso" eller "medium ristet til fransk presse ", men hvis du kan lide en let ristet fransk presse, så fortæl os, vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte kaffe til det !

BRYGMETODE

Endelig skal bryggemetoden være i overensstemmelse med både hvor groft eller fint din kaffe er malet og hvor mørk eller hvor let ristningen af ​​din kaffe er.

Ofte ser vi maskinerne i store virksomhedskontorer svigte på alle disse tre niveauer. Ristningsniveauet er for højt til bryggemetoden, og det er usandsynligt, at malestørrelsen er blevet valgt for at servere den bedst mulige kaffe. Vi byder dig velkommen i vores café med åbne arme, så du kan få næring til din travle hverdag, men vi vil også gerne samarbejde med dig og din virksomhed om at løse dine kaffeproblemer og forsyne dit kontor med noget af den bedste kvalitetskaffe i København.Også i Indvirkningshistorier

The Ultimate Guide to Coffee Grind Sizes: How to Choose the Right Grind for Your Brewing Method - Impact Roasters
The Ultimate Guide to Coffee Grind Sizes: How to Choose the Right Grind for Your Brewing Method

april 25, 2023

Fortsæt med at læse

A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer - Impact Roasters
A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer

marts 24, 2023

Fortsæt med at læse

Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream? - Impact Roasters
Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream?

februar 22, 2023

Fortsæt med at læse