Order for 250 kr. and get free delivery in all of Denmark! We ship worldwide! 📦

Opdag skatte af kaffebladste

december 05, 2020

Discovering treasures of coffee leaf tea - Impact Roasters

Etiopien er kendt over hele verden for sine exceptionelle kaffer, men man ved kun lidt om en kaffebladste, som er blevet forbrugt i Etiopien i hundreder af år nu. Det var den originale måde at indtage kaffeplanten på længe før man overhovedet opdagede de ristede bønner.

Traditionelt tilberedes teen ved at plukke bladene og lade dem tørre under solen. Drikken, der efterfølgende brygges i varmt vand, er meget brugt af folk, der arbejder i landbruget for dens stimulerende og forfriskende virkning. Det er dog mere end en kop forfriskende te. Det er en skat for vores sundhed, der indeholder mange sundhedsmæssige fordele.

 

Sund drink

Mens etiopiere har omfavnet kulturen af ​​kaffebladste fra længe siden, er bevidstheden om dens høje sundhedsmæssige fordele lige nu langsomt begyndt at stige uden for de kaffeproducerende lande.

Nyere forskning fra Royal Botanic Gardens i Kew, London, og Institute for Research and Development i Montpellier, Frankrig har opdaget de fantastiske fordele ved teen. Det er ikke bare en almindelig te, men en blød og let sød smagsdrik spækket med antioxidanter og antiinflammatoriske stoffer. Bladene indeholder "mangiferin", der findes i mango, der hjælper med at bekæmpe betændelse, reducere kolesterol og endda holde blodsukkerniveauet stabilt.

Udover at have en unik smagsprofil, har teen også et betydeligt lavt niveau af koffein, men det forbedrer alligevel din evne til at fokusere. Det er bare et fantastisk produkt, og alene af den grund håber vi, at det vil fortsætte med at få mere anerkendelse rundt om i verden.Også i Indvirkningshistorier

The Ultimate Guide to Coffee Grind Sizes: How to Choose the Right Grind for Your Brewing Method - Impact Roasters
The Ultimate Guide to Coffee Grind Sizes: How to Choose the Right Grind for Your Brewing Method

april 25, 2023

Fortsæt med at læse

A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer - Impact Roasters
A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer

marts 24, 2023

Fortsæt med at læse

Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream? - Impact Roasters
Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream?

februar 22, 2023

Fortsæt med at læse