Need help choosing the perfect coffee type? Check out our coffee guide here.
En perfekt espresso bør begynde at dryppe tykke, mørke chokoladedråber. Den lysner langsomt og bløder op og toppes med crema. Vandets køretid er omkring 30 sekunder, hvilket sikrer, at kaffekværnen ikke over- eller underekstraheres.
100,00 DKK
| /
KAFFENOTER DESTA er vores første blanding, som er en blanding af soltørret forarbejdet kaffe fra Jimma og vådvasket forarbejdet kaffe...
100,00 DKK
| /
KAFFENOTER ZENU er en soltørret forarbejdet kaffe fra Jimma-regionen i det sydvestlige Etiopien . Den har en meget sød intens...
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER AYNU har en sød og blomstret smag med et strejf af vandmelon og blåbær, hvilket er unikt. Melon og...
100,00 DKK
| /
KAFFENOTER KAFFA er soltørrede forarbejdede kaffebønner fra Kaffa-skovregionen beliggende i det sydvestlige Etiopien . Det er en delikat kaffe med...
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER WORKE har en blomsteraroma, glat krop og sød, lys smag med udtalte citronnoter. Profilen af denne kaffe er unik...
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER NEHI har en citrusaroma med karakteristiske smagsnoter af citron og citrus. Den har også en lys, sprød syre. SMAGSPROFIL...
115,00 DKK
| /
KAFFENOTER SABA har en blomsteraroma, glat fyldig og sød lys smag med udtalte citronnoter. Profilen af denne kaffe er meget...
120,00 DKK
| /
KAFFENOTER MAZAA er en soltørret forarbejdet kaffe, der kommer fra den afsidesliggende og smukt skovklædte Guji-region beliggende i den sydlige...
115,00 DKK
| /
KAFFENOTER ZALA er en vådvasket forarbejdet kaffe fra Guji-regionen i den sydlige del af Etiopien. Den har en citrusfrugtsmag med...