Need help choosing the perfect coffee type? Check out our coffee guide here.
A perfect espresso should start dripping thick, dark chocolaty drops. It slowly lightens and softens up and is topped with crema. The water's running time is around 30 seconds, assuring that the coffee grind is not over- or underextracted.
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER AYNU har en sød og blomstret smag med et strejf af vandmelon og blåbær, hvilket er unikt. Melon og...
100,00 DKK
| /
KAFFENOTER DESTA er vores første blanding, som er en blanding af soltørret forarbejdet kaffe fra Jimma og vådvasket forarbejdet kaffe...
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER WORKE har en blomsteraroma, glat krop og sød, lys smag med udtalte citronnoter. Profilen af denne kaffe er unik...
95,00 DKK
| /
KAFFENOTER NEHI har en chokolade- og blomsteraroma med karakteristiske smagsnoter af citron og citrus. Den har også en lys, sprød...
120,00 DKK
| /
KAFFENOTER MAZAA er en soltørret forarbejdet kaffe, der kommer fra den afsidesliggende og smukt skovklædte Guji-region beliggende i den sydlige...
115,00 DKK
| /
KAFFENOTER SABA har en blomsteraroma, glat fyldig og sød lys smag med udtalte citronnoter. Profilen af denne kaffe er meget...
115,00 DKK
| /
KAFFENOTER _ ZALA er en vådvasket forarbejdet kaffe fra Guji-regionen i den sydlige del af Etiopien. Den har en citrusfrugtsmag...
100,00 DKK
| /
KAFFENOTER ZENU er en soltørret forarbejdet kaffe fra Jimma-regionen i det sydvestlige Etiopien . Den har en meget sød intens...