Order for 250 kr. and get free delivery in all of Denmark! We ship worldwide! 📦

Forsendelsespolitik

Ordren sendes som en pakke via Shipmondo.com som samarbejder med DAO, Bring og PostNord. Ordren sendes til nærmeste pakkeshop, hvor du får besked ved ankomst. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, men det tager indimellem 2-3 hverdage i Danmark. Den estimerede leveringstid til udlandet er som følger:

USA | 5-8 hverdage
Europa | 5-8 hverdage
Japan | 4-8 hverdage

Kunder er ansvarlige for at betale for eventuelle ekstra gebyrer, der måtte opstå for toldbehandling. Da toldpolitikker kan variere fra land til land, bedes du kontakte dit lokale toldkontor for yderligere information.

Hvis en pakke skal afhentes på et bestemt leveringssted, skal Kunden gøre det inden for den tid, der er angivet i meddelelsen.

Vores forsendelsespartnere vil forsøge flere leveringer, men hvis din ordre returneres til os uden vores egen skyld, vil du være ansvarlig for det ekstra leveringsgebyr for at dække det andet leveringsforsøg, før vi kan sende din ordre tilbage til dig.

Hvis du nægter at acceptere leveringen, vil pakken blive returneret til os. Hvis du ønsker en refusion, skal du stadig give os besked. I dette tilfælde vil forsendelsesomkostninger eller andre gebyrer ikke blive returneret.